Ja tenim les tres imatges guanyadores del I Concurs Nit del Turisme del Montsià’17

print pdf
19/12/2017

Ja tenim les tres imatges guanyadores del I Concurs Nit del Turisme del Montsià’17

S’han presentat més de 140 fotografies

El Departament de Promoció Econòmica – Turisme del Consell Comarcal del Montsià ja ha tancat la primera edició del concurs Instagram de la Nit del Turisme del Montsià’17.

De l’1 al 17 de desembre, els usuaris i les usuàries d’aquesta coneguda xarxa social han pogut participar enviant les seves imatges sota la temàtica “Turisme Sostenible al Montsià “ amb les etiquetes #nitdelturisme17, #MontsiaSostenible i @comarcamontsia.

Vistes les més de 140 fotografies rebudes i desprès de les valoracions del jurat, els i les participants que han obtingut premi han estat els següents:

  • 1r premi valorat en 200€ en metàl·lic: Ambiorix de Jesús Rivera
  • 2n premi valorat en 150€ en metàl·lic: Montse Parrot
  • 3r premi valorat en 100€ en metàl·lic: Roser Regolf

“És la primera vegada que es fa una proposta d’aquestes característiques a la comarca i estem molt contents de la participació rebuda”, explica Francesc J. Miró, President del Consell Comarcal, qui conclou que “Persones de diferents edats han expressat mitjançant una fotografia el què és per a ells el turisme sostenible al Montsià i les aportacions han resultat molt interessants”.  

En els propers dies informarem sobre l’exposició que s’efectuarà al Consell Comarcal de les deu imatges que han resultat  finalistes d’aquest concurs.

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca